FőoldalHasznos információkGYIKSebesség módosítás

Sebesség módosítás

Mérjen sebességet!

Ide kattintva könnyen megmérheti a jelenlegi sebességét.

 

Hogyan módosíthatom a sávszélességet, ha a Magyar Telekom szolgáltatási területén élek?

Ön a következőképpen módosíthatja az ADSL szolgáltatás sebességét:

  • Felfelé történő sebességmódosítás ingyenes, és a továbbiakban a választott sebességhez tartozó hűségcsomag havidíját fizeti tovább.
  • Lefelé történő sebességmódosítás egyszeri díja bruttó 6 250 Ft, és a továbbiakban a választott sebességhez tartozó hűségcsomag havidíját fizeti tovább.

Felhívjuk figyelmét, hogy a sebességmódosítás dátumától a hűségidő minden esetben újraindul a módosításkor vállalt futamidővel.
 

Módosíthatok a sávszélességen, amikor szolgáltatót váltok?

Igen. A szolgáltatóváltás során Ön a GTS Hungary bármely erre a célra kialakított csomagját megrendelheti, függetlenül attól, hogy jelenlegi szolgáltatójánál milyen sebességű csomaggal rendelkezik. Felhívjuk figyelmét, hogy ha az új ADSL csomag más sebességű, mint a korábban igénybe vett csomag, a sebességmódosítás egyszeri díja bruttó 6 250 Ft.


Hogyan módosíthatom a sávszélességet, ha a szolgáltatóváltás már megtörtént?

Amennyiben Ön szolgáltatóváltással kötött szerződést a GTS Hungarytel, és a hűségidő alatt sebességet kíván módosítani, ezt a következőképpen teheti:

  • Felfelé történő sebességmódosítás ingyenes, és a továbbiakban a választott sebességhez tartozó váltócsomag havidíját fizeti tovább.
  • Lefelé történő sebességmódosítás egyszeri díja bruttó 6 250 Ft, és a továbbiakban a választott sebességhez tartozó váltócsomag havidíját fizeti tovább.

Felhívjuk figyelmét, hogy a sebességmódosítás dátumától a hűségidő minden esetben újraindul a módosításkor vállalt futamidővel.