GTS 1514

Amennyiben csak megadott hívásoknál szeretne a GTS kedvező tarifáján telefonálni akkor a GTS 1514 csomagja a tökéletes megoldás

A GTS1514 a GTS ADSL előfizetők számára biztosított telefonszolgáltatás, amelyet minden GTS ADSL előfizető automatikusan, külön szerződés vagy igénybejelentés nélkül használhat.
A GTS 1514 szolgáltatás kedvező percdíjakat kínál helyi, belföldi távolsági, mobil és nemzetközi irányban a GTS Hungary saját hálózatán keresztül.
 
Ahhoz, hogy igénybe vehesse a GTS 1514 szolgáltatás kedvezményes percdíjait, nem kell mást tennie, csak a hívni kívánt telefonszám előtt tárcsáznia a 1514-es előhívószámot. Ezzel jelenlegi telefonszolgáltatója a hívást a GTS Hungary hálózatába irányítja át, hogy élvezhesse a GTS Hungary nyújtotta kedvező percdíjak előnyeit.
Előnyők:
  • kedvező percdíjak,
  • nincs kapcsolási díj,
  • perc alapú számlázás,
  • nincs időbeni elkötelezettség,
  • nincs havi előfizetési díj,
  • nincs beruházási költség.
Hogyan használja Díjszabás Díjzónák Megrendelés
A GTS1514-et bármikor használhatja saját telefonjáról ADSL előfizetői szerződésének időtartama alatt. A szolgáltatás igénybe vétele rendkívül egyszerű. Kérjük, kövesse a következő lépéseket:

1. Emelje fel a kagylót!
2. Tárcsázza a 1514 előhívó számot!
3. Várakozás nélkül tárcsázza a kívánt telefonszámot úgy, ahogy ezt korábban is tette!

Ezt követően az adott hívás automatikusan a GTS Hungary hálózatába terelődik át, ami után a GTS Hungary által kínált kedvezményes percdíjat kell fizetnie.
A számla a tárgyhónapot követően a szokásos időben érkezik, és az ADSL havi előfizetés összegét, valamint az adott hónapban igénybe vett GTS 1514 telefonszolgáltatás kedvezményes forgalmi díjait tartalmazza.