FőoldalMegoldásokCégméret alapjánKis- és középvállalatok

Kis- és középvállalatok

Üzleti kommunikáció a hatékonyság növelése érdekében

A mai üzleti világban a sikeres működéshez problémamentes, nagyvállalati kategóriájú kommunikációs megoldásokra van szükség. A beszédcélú kommunikáció, az Internet hozzáférés, az elektronikus levelezés (e-mail) és a web hoszting létfontosságú minden gazdálkodó szervezet számára. Mi a legkiválóbb minőségű informatikai és távközlési szolgáltatások nyújtásával segíthetjük az ön vállalkozását abban, hogy versenyképesebbé váljék, hogy egyszerűsítse a napi működését, és csökkentse költségeit.
 
A GTS a fejlett, mégis könnyen használható szolgáltatások és csomagok széles portfólióját kínálja. A garantált kapacitású Internet kapcsolatunk segítheti cégét a kritikus információk gyorsabb megszerzésében, ezzel időt és pénzt takaríthat meg. Átfogó tarifacsomagjaink alkalmazásával optimalizálhatja költségeit, függetlenül a vállalkozása méretétől, valamint kommunikációs igényeinek összetételétől.


Előnyök:

  • gyors és hatékony kiépítés,
  • egyetlen megbízható partner menedzseli az infokommunikációs technológiai megoldásokat,
  • üzleti vállalkozásának fejlesztésére koncentrálhat,
  • megbízhatóság és elsőrendű támogatás versenyképes áron,
  • jelentős mértékű költségmegtakarítás és tervezhetőség.
 

Népszerű termékek

A kifejezetten üzleti ügyfelek számára kifejlesztett, termékeink között megtalálhatóak a kis- és közepes méretű vállalkozásoknak nyújtott egyszerű, de elengedhetetlen szolgáltatásokat, amelyek segítségével üzleti működésük hatékonyságát jelentősen növelhetik.
 
Legnépszerűbb termékeink és szolgáltatásaink közé tartoznak az alábbiak:
  • Internet hozzáférés – gazdaságos DSL hozzáférés, és nagy teljesítményű, szimmetrikus Internet hozzáférés,
  • széles körű beszédcélú szolgáltatások versenyképes tarifacsomagokkal, amelyeket vagy IP telefóniával, IP Centrex-el, vagy hagyományos PSTN megoldásokkal kínálunk,
  • nagyvállalati kategóriájú, felhő alapú hoszting megoldások cége on-line jelenlétének és elektronikus kereskedelmi szolgáltatásainak racionalizálásához,
  • rugalmas tárolási (Storage) szolgáltatások.
 
Ha olyan megoldást keres, ami megfelel cége igényeinek, látogasson el a Szolgáltatásaink oldalra, vagy keressen minket a sales@gts.hu e-mail címen, hogy szakembereink személyre szabott ajánlatot készíthessenek Önnek.