Nagyvállalatok

Átfogó és áttekinthető megoldások komplex igényekre

A nagyvállalatoknak tökéletesen működő távközlési szolgáltatásokra van szükségük, amelyek megfelelnek a beszédcélú kommunikációs, üzenetközvetítési, együttműködési, valamint az Internet- és adatátviteli szolgáltatásokkal kapcsolatos legmagasabb minőségi elvárásoknak. A GTS saját, kiterjedt ICT portfóliójából nyújtja a szolgáltatásokat, egyedi megközelítést alkalmazva az ügyfelek igényeinek teljesítésére. Önnel együttműködve alakítjuk ki azokat a rugalmas, biztonságos és megbízható megoldásokat, amelyek megfelelnek az vállalata legmagasabb minőségi elvárásának. 
 

Előnyök:

  • vállalata speciális igényei szerint kialakított rugalmas, üzleti kategóriájú megoldások, 
  • egyszerűsített kommunikáció- és informatika-menedzselés,
  • az ICT megoldások kiterjedt portfóliója
  • közép- és kelet-európai régióban könnyen elérhető, problémamentes megoldások, 
  • üzleti kapcsolatok áttekinthetősége és megbízhatósága.
Áttekintés
A gyorsan fejlődő üzleti világban a nagyvállalatok számára készült megoldások első osztályú technológiákkal támogatott, központosított, egyedi és innovatív megközelítést igényelnek. A különböző szektorokban tevékenykedő és eltérő méretű üzleti partnereink számára fontos, hogy egyedi megoldásokkal és vállalati igényeikre szabott szolgáltatásokkal segítsük működésüket.
Ebben segít minket a régión belüli páratlan hálózati lefedettségünk, és a GTS csoport összehangolt működése. 
 

Ügyfélre szabható termékek 

Tudjuk, hogy a nagyvállalkozások számára készült megoldások megkövetelik a rugalmasságot, a dinamizmust és a legkiválóbb minőséget. A GTS széles körű termék portfólióval rendelkezik, amely magában foglalja a beszédcélú kommunikációs, adatátviteli, Internet hozzáférési, adatközponti és felhő alapú megoldásokat, valamint számos olyan fejlett kiegészítő szolgáltatást, amely egyszerűsíti az informatika üzemeltetését.
 
A GTS fejlett adat- és beszédcélú megoldásokat nyújt biztonságos saját hálózaton, továbbá teljes mértékben menedzselt távközlési és informatikai szolgáltatásokat is biztosít. A GTS a legkorszerűbb adatközponti szolgáltatások széles skáláját is kínálja.


Ha olyan megoldást keres, ami megfelel cége igényeinek, látogasson el a Szolgáltatásaink oldalra, vagy keressen minket a sales@gts.hu e-mail címen, hogy szakembereink személyre szabott ajánlatot készíthessenek Önnek.

 

Az ön speciális igényeire szabott megoldások

A GTS olyan szolgáltatásokat nyújt, amelyek kielégítik az ön specifikus szükségleteit. Önnel közösen dolgozva, szakértelmünkre és tapasztalatainkra támaszkodva úgy módosítjuk megoldásainkat, hogy azok megfeleljenek vállalata igényeinek. Egyedi megoldásainkat összhangba hozzuk az Ön üzleti helyzetével, jelenlegi tevékenységeivel és jövőre vonatkozó terveivel.
 
Tekintse meg iparági megoldásainkat. Amennyiben további kérdése merül fel, vagy egyedi megoldásra van szüksége, keressen minket a sales@gts.hu e-mail címen, és szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.