Alkalmazás hoszting„A GTS virtuális hoszting környezete egyszerűen fogalmazva egy privát, virtuális adatközpont. Valószínűleg ez az egyetlen nagyvállalati szintű megoldás, amely tényleg segíti a szoftverfejlesztő cégeket abban, hogy sikeresen kezeljék a szerverek és tárterület iránti növekvő igényeket.” Termékmenedzsment Vezető

Bevezetés

Minden szoftverfejlesztő csapat számára komoly kihívást jelent, hogy lépést tartson az igényekkel. Ha felkérik őket egy új alkalmazás kidolgozására, elkezdenek helyet, szervereket és megbízható megoldást keresni. Ahogy a mai üzleti alkalmazások egyre inkább web-orientálttá és dinamikussá válnak, az IT fejlesztőknek a következő kérdésekre kell választ találniuk:

● A teljesítmény és a skálázhatóság növeli a piacra jutás sebességét?
● Meg tudunk birkózni a növekvő igényekkel?
● A végfelhasználók elvárásai a legmagasabb szinten vannak?


Üzleti kihívások

Manapság az üzlet dinamikája olyan számítási erőforrások felépítését követeli meg, amelyek képesek a keresletben mutatkozó hirtelen megugrások és eseti ingadozások kezelésére. Az üzleti informatikai alkalmazások telepítése komoly szakértelmet és professzionális támogatást igényel. Attól függően, hogy az Ön vállalkozása működéséhez mennyire fontosak a számítástechnikai erőforrások, előbb vagy utóbb szembesülni fog a teljesítmény és a tartósság problémájával. A hagyományos megközelítés általában alacsony hatékonyságú, dedikált, drága és nagy teljesítményű szerver architektúrát ajánl, amelyet a kezdeteknél túlméreteznek a kiszámíthatatlan jövőbeni növekedés miatt. A gyors üzleti növekedés pillanatok alatt felemészthet minden számítási erőforrást, és azok a vállalatok, amelyek nem rendelkeznek rugalmas architektúrával, még többet kénytelenek fizetni a biztonsági intézkedések bevezetéséért. Ön csak úgy érheti el üzleti céljait, ha olyan üzleti partnert választ, aki képes gyors támogatást nyújtani üzleti növekedéséhez.

Előnyök

 • biztosítja a felhasználók alkalmazásainak magas szintű rendelkezésre állását,
 • a hangsúly az alkalmazásfejlesztésen és a felhasználói élményen van,
 • outsourcing keretében adja ki az informatikai infrastruktúrát egy megbízható és tapasztalt szolgáltatónak,
 • azonnali válasz a növekvő adatkezelési igényekre,
 • a piacra jutás felgyorsítása igény szerint rendelkezésre álló szolgáltatásokkal.

Megoldás

A GTS kialakít és teljes körűen menedzsel egy skálázható számítási környezetet, amelyben m egtalálható a s zámítástechnikai kapacitás, a memória, a tárolás, a skálázható hálózati kapcsolat és az adatmentési szolgáltatás, amely védelmet nyújt egy váratlan adatvesztéssel szemben.

Az outsourcing keretében kiszervezett virtuális adatközpont garantálja a hosszú távú, tartós megoldást. Önnek nem kell többet a hardver karbantartásával vagy meghibásodásával törődnie. Virtuális gépe soha nem fog elavulni; a GTS folyamatosan karbantartja és fejleszti az Ön adatközpontját.

A GTS által alkalmazott megközelítés:
 • erősítse vállalkozását egy hatékony megoldással,
 • csökkentse az informatikai infrastruktúra kezelésére és beszerzésére fordított kiadásait,
 • alkalmazza a legkorszerűbb adatközponti és számítástechnikai technológiákat - így vállalkozása a nap 24 órájában ugyanazt a teljesítményt használhatja a BPM rendszerek igényeinek megfelelően.

A GTS adatközpont infrastruktúrája eleget tesz a legmagasabb szintű iparági szabványoknak, a tárolóberendezések a vezető beszállítók termékei (Cisco, Dell, HP, NetApp és CommVault), a virtualizációs réteget pedig a globális piacvezető VMWare támogatja.
További előny, hogy minden GTS virtuális gépet robusztus, nagyvállalati szintű számítástechnikai platformmal szállítunk, amely egy professzionális GTS adatközpontban kap helyet. Kezelői konzolhoz hozzáférést biztosítunk a teljesítményfigyelés és gyors frissítés érdekében.

Ajánlott szolgáltatások:

 • GTS Virtual Hosting (virtuális hosztolás) - maximális skálázhatóság és rugalmasság. Csak azért fizet, amire valóban szüksége van.
 • GTS Backup (háttérmentés) - kifejezetten arra tervezték, hogy biztosítsa az üzleti adatok folyamatos elérhetőségét tekintet nélkül arra, hogy hol helyezkednek el a forrásadatok.
 • GTS Internet - redundáns és garantált internet hozzáférés végfelhasználók számára.