FőoldalMegoldásokIgények alapjánBMP rendszerek hosztolása

BMP rendszerek hosztolása„A virtualizáció gyors rendszertelepítést jelent, mindamellett, hogy nincsenek beszerzési
gondok vagy elkésett hardverek; a tökéletes megoldás kísérleti, innovatív projektek
számára.” GTS informatikai igazgató

Bevezetés

Az üzleti folyamatokat kezelő (Business Process Management, BPM) alkalmazások a vállalkozások ütőerét képezik. Feladatuk legtöbbször a teljes vállalaton átívelő folyamatok (HR, pénzügy, beszerzés, projektmenedzsment, termékmenedzsment) irányítása, amely különböző munkafázisokat, jóváhagyási folyamatokat és dokumentum-menedzsmentet foglal magában.

A BPM rendszereknek a vállalkozással együtt kell fejlődniük. Ennek a folyamatnak az eredményeképpen folyamatosan nőnek az igények a következőkre:

  • számítási kapacitás - ahogyan a vállalkozás egyre több folyamatot automatizál,
  • kapacitás az adatok tárolásához,
  • biztonságos és stabil háttérmentési megoldás az információk állandó elérhetőségének és az üzletfolytonosság
  • fenntartásának érdekében, a belső felhasználói élmény növelése.

Üzleti kihívások

Ahogy a vállalkozás egyre több folyamatot automatizál, előbb vagy utóbb teljesítmény- és adattartóssági problémákkal szembesül. A jövő tároló rendszereinél a kapacitás- és konfigurációtervezés az adatnövekedés menedzselésével együtt alapkövetelménynek számít majd, és nélkülözhetetlen
lesz az erőforrások optimalizálásához. A hagyományos megközelítés általában alacsony hatékonyságú, dedikált, drága és nagy teljesítményű
szerver architektúrát ajánl, amelyet túlméreteznek a kiszámíthatatlan jövőbeni növekedés miatt. A gyors üzleti növekedés pillanatok alatt felemészthet minden számítási erőforrást, és azok a vállalatok, amelyek nem rendelkeznek rugalmas architektúrával, még többet kénytelenek fizetni a biztonsági intézkedések bevezetéséért.

Előnyök

● Javul az új szoftverváltozatok üzembe állítási ideje
● Biztosított a BPM rendszerek magas szintű rendelkezésre állása
● Bizonyítottan kiváló teljesítmény regionális vállalatoknál
● Kapacitás a gyors növekedéshez
● Rugalmasság a gazdaságos méretezéshez
● Gyors alkalmazkodás a növekvő adatmennyiséghez
● Kiváló, garantált szolgáltatási színvonal


Megoldás

A GTS megoldás felszabadítja az informatikai vezetőt a kapacitástervezés és az összetett beszerzési folyamatok terhe alól. Az outsourcing keretében kiszervezett virtuális adatközpont nem csak a hosszú távú és tartós megoldást garantálja, hanem egy végtelen erőforrás-tartalékhoz is hozzáférést nyújt. Informatikai vezetőként Önnek nem kell többet a hardver karbantartásával vagy meghibásodásával törődnie. Virtuális gépe soha nem fog elavulni; a GTS folyamatosan karbantartja és fejleszti az Ön adatközpontját.

A GTS megközelítése:
  • erősítse vállalkozását egy hatékony számítástechnikai megoldással,
  • csökkentse az informatikai infrastruktúra kezelésére és beszerzésére fordított kiadásait,
  • alkalmazza a legkorszerűbb adatközponti és számítástechnikai technológiákat - így vállalkozása a nap 24 órájában ugyanazt a teljesítményt használhatja 100 százalékos rendelkezésre állás mellett.

A GTS adatközpont infrastruktúrája eleget tesz a legmagasabb szintű iparági szabványoknak, a tárolóberendezések a vezető beszállítók termékei (Cisco, Dell, HP, NetApp és CommVault), a virtualizációs réteget pedig a globális piacvezető VMWare támogatja.
Minden GTS virtuális gépet robusztus, nagyvállalati szintű számítástechnikai platformmal szállítunk, amely egy professzionális GTS adatközpontban kap helyet. Kezelői konzolhoz hozzáférést biztosítunk a teljesítményfigyelés és gyors frissítés érdekében.

Ajánlott szolgáltatások:

  • GTS Virtual Hosting (virtuális hosztolás) - maximális skálázhatóság és rugalmasság. Csak azért fizet, amire valóban szüksége van.
  • GTS Backup (háttérmentés) - kifejezetten arra tervezték, hogy biztosítsa az üzleti adatok folyamatos elérhetőségét tekintet nélkül arra, hogy hol helyezkednek el a forrásadatok.
  • GTS VPN - lehetővé teszi magas rendelkezésre állású, robusztus adathálózati kapcsolatok létrehozását a vállalat valamennyi telephelye között.