FőoldalMegoldásokIgények alapjánMédiatartalom és adathoszting

Médiatartalom és adathoszting"A GTS megoldásait használva a megrendelők könnyen növelhetik a tárterületet, újabb szervercsoporttal bővíthetik a munkateret, vagy felszámolhatják a felesleges erőforrásokat.” GTS termékmenedzsere

Bevezetés

Ha Ön online média tartalmat kínál, webes információt tesz közzé, vagy adatbázis adatoktól függő üzleti tevékenységet folytat, célja a következő lehet:
 • a lehető legnagyobb üzleti rugalmasság és leggyorsabb skálázhatóság elérése,
 • az üzemelési költségek kézben tartása,
 • az ügyfelek összes igényének kiszolgálása.

Az üzlet dinamikája olyan számítási erőforrások felépítését kívánja meg, amelyek képesek a keresletben mutatkozó hirtelen megugrások és eseti ingadozások kezelésére. Ez általában olyan túlméretezett és rossz hatékonysággal működő szerverarchitektúrákhoz vezet, amelyekben a szerver erőforrások több mint 80 százaléka kihasználatlan.


Eredmény:

 • A számítási erőforrások lehető leghatékonyabb kiaknázása és ellenőrzése.
 • Skálázható és gyorsan bevethető erőforrások.
 • Egyedülálló rugalmasság.
 • Teljesen redundáns környezet magas rendelkezésre állással.
 • Napi 24 órás felügyelet.


Megoldás

A GTS javaslata egy olyan kisebb, standard elemekből építkező, jól skálázható számítási környezet kialakítása, amely az üzleti igényekhez illeszkedve pontos platformméretezést tesz lehetővé, és elkerüli a fix és rugalmatlan szerveregységek használatát. A GTS virtuális hoszting megoldásai az adattárolási ajánlatokkal és professzionális szolgáltatásokkal kombinálva minden üzleti megrendelőnek azonnal elérhető és jól
skálázható csomagot kínálnak szolgáltatásként működő számítástechnikai termékekből.

Ha valamilyen szabályozói előírás vagy speciális feladat miatt Önnek egy bizonyos fizikai eszköz kizárólagos használatára van szüksége, a GTS dedikált hoszting biztosítja a legnagyobb teljesítményt az adatbázisok vagy alkalmazások számára úgy, hogy közben a virtuális környezethez kapcsolódik. A könnyen bővíthető tárhely egyedülálló lehetőséget kínál kritikus adatok tárolásához és fenntartásához.
Az adatok megőrzését – a biztonság kedvéért – a háttérmentés garantálja.

Ezek a termékek lehetővé teszik, hogy a számítási erőforrásokat Ön akkor és ott válassza ki, rendelje hozzá vagy mozgassa át, amikor és ahol éppen szüksége van rájuk. A GTS adatközpontok és szolgáltatásként működő szerverek területén szerzett tapasztalata garantálja a legmagasabb szintű rendelkezésre állást, támogatást és professzionális szolgáltatást.

Ajánlott szolgáltatások

 • GTS Virtual Hosting (virtuális hosztolás): maximális skálázhatóság és rugalmasság. Csak azért fizet, amire valóban szüksége van.
 • GTS dedikált hosztolás: ez kínálja a legnagyobb teljesítményt adatbázisok vagy alkalmazások számára hagyományos vagy virtuális architektúrában.
 • GTS Storage (tárolás): rugalmas és könnyen módosítható adattároló megoldás üzleti alkalmazásokhoz.
 • GTS Backup (háttérmentés): kifejezetten arra tervezték, hogy biztosítsa az üzleti adatok folyamatos elérhetőségét tekintet nélkül arra, hogy hol helyezkednek el a forrásadatok.