FőoldalRólunkBemutatkozás

Bemutatkozás

A GTS Hungary Távközlési Kft. Magyarország vezető alternatív távközlési szolgáltatója, amely hang-, internet- és adathálózati és adatközponti szolgáltatásokat kínál az ország egész területén. A cég 1993 óta van jelen a hazai piacon, ahol kiemelkedő színvonalú szolgáltatásai és magasan képzett szakembergárdája mellett a távközlési liberalizációban betöltött kiemelkedő szerepéről is ismert.

A GTS Hungary jelenleg az egyetlen alternatív távközlési cég Magyarországon, amely teljes szolgáltatási portfolióval rendelkezik. Ügyfelei között megtalálhatók kormányzati szervek, állami intézmények, pénzügyi, ipari és kereskedelmi vállalatok, valamint lakossági előfizetők is.

A GTS Hungary a Deutsche Telekom tulajdonában lévő GTS Central Europe magyarországi leányvállalata. A GTS Central Europe a közép-kelet európai régió legnagyobb alternatív adat-, internet- és telefonszolgáltatója, amelynek Magyarország mellett Csehországban, Lengyelországban és Romániában vannak leányvállalatai. A GTS Central Europe-ról bővebb információt a www.gtsce.com oldalon olvashat.
A GTS Hungary az ISO 9001:2008 nemzetközi szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert működtet, és szolgáltatásai megfelelnek a 13/2011. (XII. 27.) NMHH rendelet az elektronikus hírközlési szolgáltatás minőségének az előfizetők és felhasználók védelmével összefüggő követelményeiről, valamint a díjazás hitelességéről.

Cégtörténet