FőoldalRólunkHitvallás

Hitvallás

Küldetésünk

A GTS-nél arra törekszünk, hogy munkánkkal és szolgáltatásainkkal segítsük ügyfeleinket, hogy hatékonyabbak és sikeresebbek lehessenek. Partnereink számára felülmúlhatatlna jelenlétet és elérést biztosítunk a régióban. Szolgáltatásaink minden felmerülő telekommunikációs problémáikra megoldást jelentenek.

Értékeink

Elhivatottak vagyunk ügyfeleink iránt
A GTS-nél tudjuk, milyen fontos ügyfeleink számára a siker. Azon dolgozunk, hogy minél jobban megértsük partnereink igényeit és ezáltal olyan innovatív szolgáltatásokat tudjunk számunkra fejleszteni, amelyek révén még eredményesebbek lehetnek.
 
Mi magunk jelentjük az értéket, itt, helyben
Regionális vállalatként is elkötelezettek vagyunk a helyi közösségekben, ahol dolgozunk. Lelkes és szakképzett munkatársaink egy csapatként mindent megtesznek azért, hogy ügyfeleink a legmagasabb minőségű szolgáltatásokhoz a leggyorsabban jussanak hozzá.
 
Betartjuk ígéreteinket
A bizalmat kiérdemeljük. Mindig betartjuk ígéreteinket, így ügyfeleink tudják: számíthatnak ránk. Hiszünk abban, hogy őszinteségünk és tisztességünk miatt ügyfeleink szívesen működnek együtt velünk. Büszkék vagyunk, hogy GTS-nél dolgozhatunk.