FőoldalRólunkTanúsítványok

Tanúsítványok

A GTS Central Europe (GTS), a közép- és kelet-európai régióban működő vállalatai sikeresen megszerezték az ISO 27001:2005 tanúsítványt, amely egy nemzetközileg elismert információbiztonsági irányítási rendszerre vonatkozó (ISMS) szabvány.
Az ISO 27001 formálisan definiálja azt a rendszert, amelynek alapján a vállalatok azonosítják, kidolgozzák és végrehajtják azokat az infomációbiztonsági szabályokat és folyamatokat, amelyek biztosítják az információs vagyonelemek bizalmasságát, sértetlenségét és elérhetőségét.

A GTS Central Europe megkapta a tekintélyes MEF (Metro Ethernet Forum) díját a „2011. év regionális szolgáltatója” kategóriában és 2012-ben elnyerte a „Legjobb nagykereskedelmi Ethernet szolgáltatás” és a „Legjobb szolgáltatói Ethernet üzleti alkalmazás” díjakat. Ezek a díjak mutatják a vállalat vezető szerepét a szolgáltatói Ethernet szolgáltatások fejlesztése és nyújtása területén az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) térségben.


  A GTS virtuális hoszting megoldás és GTS adattárolás informatikai termékdíjat kapott a Cseh Köztársaságban
A GTS adattárolási megoldás a 2012. év informatikai terméke díjat kapta meg a ComputerWorld magazintól (a Cseh Köztársaságban kiadott elismert ikt magazin). 2011-ben ugyanezt a díjat kapta meg a GTS virtuális hoszting megoldás. A ComputerWorld magazin évente adja ki az év folyamán a cseh piacon megjelent legjobb szolgáltatásnak, műszaki megoldásnak és terméknek járó díjat.


 

Capacity díjak
A GTS Central Europe megkapta a Capacity Magazine által kiadott „Év szolgáltatója” díjat 2005-ben, 2007-ben, 2009-ben és 2010-ben. Ez a díj megerősíti azt a hitünket, hogy jelenleg mi vagyunk a legjobb távközlési szolgáltatók Közép-Európában.


 

MEF tanúsítvány
A GTS Central Europe a Metro Ethernet Forum (MEF) nemzetközi szervezet tagja, és az MEF által kiadott műszaki specifikációkhoz és új szabványokhoz közvetlen hozzáféréssel rendelkezik. A GTS CE megszerezte a GTS Ethernet szolgáltatások tanúsítványát, amely bizonyítja, hogy mind a GTS Ethernet vonal, mind a GTS Ethernet VPN megfelelnek az MEF 9 illetve MEF 14 műszaki specifikációknak.