Backup

Váratlan esetekben is biztonságban

A Backup szolgáltatása megbízható módon, és a kellő időben valósítja meg az adatok mentését és visszaállítását, így a vállalati alkalmazásokban és adatbázisokban tárolt minden adat biztonságban van. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy ön bármikor hozzáférjen a GTS egyik adatközpontjában, vagy az Ön szerver szobájában elhelyezett szervercsoportokhoz, és visszaállítsa az adatállományokat. Időt, pénzt és erőforrásokat megtakarítva maximálja az adatműveletekkel kapcsolatos hasznos üzemidőt.

Előnyök

  • biztonságba helyezheti adatait, és maximálhatja a szolgáltatás hasznos üzemidejét egy elismert adatmentő rendszer használatával,
  • csökkentheti informatikai beruházásait, és alapvető üzleti tevékenységére összpontosíthat,
  • percek alatt kialakíthatja és megvalósíthatja adatmentési irányelveit,
  • kiszámítható költség-struktúrájú adatkörnyezetet teremthet,
  • folyamatosan (24 x 7) elérhető hálózatüzemeltető központok teljes körű, proaktív támogatást nyújtanak.


Termékbemutató:

GTS Backup termékbemutató
Áttekintés Alkalmazások Specifikáció Lefedettség
A GTS Backup szolgáltatást úgy tervezték, hogy védje, és folyamatosan elérhetővé tegye az ön kritikus fontosságú üzleti adatait, legyenek azok akár a GTS egyik professzionális adatközpontjában, akár az ön cégének telephelyén.  A megoldás könnyen kezelhető interfészt biztosít az operációs rendszerek, adatbázis példányok és üzleti alkalmazások bármilyen típusa esetén a biztonsági mentéssel, visszaállítással és archiválással kapcsolatos műveletek támogatására.  Az adatmentési és visszaállítási tervek (eljárások) teljes skáláját kínáljuk. Hasznosítsa új célokra informatikai erőforrásait, és hagyja, hogy a GTS szakértői menedzseljék a szolgáltatást az ön számára. 
 
A GTS teljes mértékben automatizált, lemezről lemezre történő adatmentési és visszaállítási szolgáltatást nyújt, a piacvezető CommVault szoftver felhasználásával. A lemezes mentőrendszerek automatizáltak, és kiküszöbölik a szalagok fizikai kezeléséből adódó esetleges hibákat. Az állományok visszaállításához szükséges idő percekre csökken, míg a szalagos mentőrendszerek esetén több órát vesz igénybe.

 
Vegye kezébe a teljes folyamat irányítását, és állítsa vissza saját maga az állományokat az önmenedzselő portálunk segítségével. A GTS Backup szolgáltatása könnyen használható, csupán telepítenie kell a mentési kliens szoftverünket, és ki kell választania az üzleti tevékenységének leginkább megfelelő irányelveket. Professzionális támogató csoportunk a nap 24 órájában készen áll arra, hogy segítséget és támogatást nyújtson bármiféle probléma esetén.


További részletekért és cége igényeihez szabott árakért kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélmenedzserével, vagy írjon nekünk.