Anti-DDoS

Ne essen ki az üzleti életből!

Mára az internet az üzleti élet egyik fő mozgató rugójává vált. Egy jól kialakított webes jelenlét jelentheti magát az üzletet, generálhat bevételt, és lehetőséget biztosít a piaci szereplők között a fontos összekapcsolódásra.
Ön mit tenne, ha ebből a körforgásból hirtelen kiesne cége? Mekkora veszteség érné vállalkozását,ha egy internetes támadás során vállalata egy órára,  egy napra vagy netán egy hétre kiesne az üzleti életből?

A DDoS támadás, (Elosztott túlterheléses támadás) az egyik legkomolyabb fenyegetést jelenti a cégek számára. A támadás mértéke és gyakorisága változó lehet, viszont minden céget érhet ilyen támadás.
Ne engedje, hogy rosszindulatú támadások érjék cégét és megbénítsák üzletmenetét.  Működjön együtt a GTS szakembereivel, és biztosítsa vállalata biztonságát a támadások ellen.

Előnyök:

  • A GTS által kínált szolgáltatás egyedi megoldás a magyar piacon.
  • Kiváló ügyféltámogatás egész évben, hét minden napján éjjel-nappal.
  • A támadások gyors azonosítása és kiszűrése.
  • Piacvezető DDoS védelmi megoldás.
  • Hatékony védelem akár nagyszabású támadások ellen is.
  • Egyszerű átlátható árazási modell, amely független a támadások méretétől.
  • Átfogó VÉDELMI TERV, amely számos védekezési eljárást támogat.
  • Szerződésben garantált reakcióidők és SLA paraméterek.
Áttekintés Megvalósítás Alkalmazás Specifikáció Lefedettség
A legújabb felmérések azt mutatják, hogy az elmúlt évben a DDoS támadások száma 20%-al nőtt és méretük elérte támadásonként a 40-50Gb/s A napjainkban tapasztalható támadások miatt az eddig alkalmazott védelmi megoldások (pl. tűzfalak, IPS eszközök) kiegészítésre szorulnak, mivel ezen eszközök alapvetően nem DDoS elleni védekezési feladatokat látnak el. A jelenleg elérhető legbiztonságosabb védelmet az internetszolgáltatók által üzemeltetett hálózat alapú megoldásai jelentik.
 
A GTS DDoS elleni szolgáltatása hatékony, folyamatos  védelmet biztosít, használatával minimálisra csökkenthető a támadások negatív hatása. A rendszer a hálózat folyamatos monitorozásával az esetleges rosszindulatú forgalom növekedést azonnal jelzi és beindítja a védekezési folyamatokat. A DDoS támadások elleni aktív védelmi mechanizmus mellett, a GTS Anti-DDoS szolgáltatás része egy ún. Védelmi terv kidolgozása is, amely alapjául szolgál a támadások elhárítása során alkalmazott védelmi mechanizmusnak. A Védelmi terv minden felhasználó esetén egyedileg, az Előfizetői igényeknek megfelelően kerül kidolgozásra. A szolgáltatás igénybevétele az ügyfél részéről semmilyen szoftver vagy hardver beruházással nem jár.