Mailhoszting

Legyen saját céges e-mail címe!


A GTS Hungary Internet és Web Hoszting csomagjai meghatározott számú email postafiókot tartalmaznak. Mail Hoszting szolgáltatásunkat azon ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek a csomagban foglalt mennyiségen felül további email címre van szüksége, vagy költséghatékony levelezési szolgáltatást kívánnak igénybe venni
Áttekintés
A GTS Hungary által biztosított email címek lekérdezésére és menedzselésére a számítógépekre telepíthető levelező kliensek, illetve a GTS webMAIL egyaránt alkalmazható. A Mail Hoszting szolgáltatás havi vagy éves díja magába foglalja az email postafiókok spam- és vírus szűrését, illetve egyedi domain végződések (például: vezeteknev.keresztnev@cegnev.hu) kezelését, amennyiben Ön a domain név előfizetője.
 
Több email postafiók megrendelése esetén a biztosított email tárterületek nem vonhatók össze. A korlát nélküli postafiókok tárkapacitásának túllépése esetén minden megkezdett MB után tárfoglalási díjat számlázunk. A postafiókok tárkapacitása alap esetben nincs korlátozva, de a korlátozást írásban külön kérésre elvégezzük, illetve egyedi díjszabás mellett lehetőség van a díjcsomagban foglalt tárkapacitáson felül további tárkapacitás igénylésére is.