Webhoszting

Legyen Ön is elérhető az Interneten!

Web Hoszting szolgáltatás keretében a GTS Hungary kiszolgáló szerverein ügyfeleinek állandó internet elérhetőséggel, rendszer által dedikált tárhelyet biztosít, melyeknek nyilvános tartalma saját egyedi domain néven érhető el (például: www.cegnev.hu). Web Hoszting szolgáltatásunkat azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik költséghatékony megoldást keresnek egyszerű vagy akár komplexebb webes megjelenésre.

Előnyök:

  • magas rendelkezésre állás,
  • 24/7 hibabejelentés,
  • kiváló ár/érték arány,
  • ingyenes domain regisztráció és karbantartás,
  • egyedi igények kielégítése.
Alkalmazás
A GTS Hungary Web Hoszting szolgáltatás keretében egyszerű szöveges és képi elemeket tartalmazó statikus webes tartalmak megjelenítésére van lehetőség.
 
A GTS Hungary szerverei a többszörösen redundáns szünetmentes áramellátásnak és az állandó szakmai felügyeletnek köszönhetően kiemelt üzembiztonsággal működnek, így az itt elhelyezett weboldalak elérhetősége folyamatosan biztosított. A szolgáltatások biztonságos működtetésének növelése érdekében a GTS Hungary Web Hosting csomagok alapvető részét képezi a rendszeres mentés, mely az Extra csomagok igénybe vétele esetén biztonsági másolatok készítésével és technikai support-tal is kiegészül.