Telekonferencia

Rendelje meg most!

814-4444

Csökkentse költségeit - intézze tárgyalásait szolgáltatásunkkal!

A Telekonferencia szolgáltatása egyszerű és költséghatékony módja olyan telefonbeszélgetések lebonyolításának, amelyen egy időben kettőnél több fő kíván részt venni.

A szolgáltatást azon vállalkozásoknak ajánljuk, amelyek több telephelyet működtetnek, vagy távmunkásokat foglalkoztatnak, és szeretnék hatékonyabbá tenni az egymástól földrajzilag távol dolgozó munkatársak közötti kommunikációt. A Telekonferencia kiváló megoldás üzleti tárgyalások lebonyolítására is, amennyiben a személyes találkozóra valamilyen okból nincs lehetőség.

Előnyök:

  • költséghatékony (elegendő, ha csak azzal az utazáshoz szükséges költséggel hasonlítjuk össze, melyet az általa kiváltott megbeszélésre fordítottak volna),
  • nem igényel beruházást az igénybevevő részéről,
  • hálózatfüggetlen, valamennyi vezetékes- és mobilhálózatból elérhető,
  • rendszerfüggetlen, bármilyen készülékről működik (egyedül a TONE üzemmód feltétel),
  • egyszerű, könnyen kezelhető,
  • folyamatos (24x7) teljes körű proaktív támogatás hálózatfelügyeleti központokban.
Áttekintés Alkalmazások Specifikáció Díjszabás
A Telekonferencia megbízható együttműködési megoldást nyújt bármely méretű vállalkozás számára. Könnyen használható valós idejű kommunikációs eszközt biztosít  egymástól távoli helyszíneken lévő pontok között.
 
Az üzleti minőségű Telekonferencia megoldásunk a szolgáltatásnyújtást és a digitális minőség fejlett funkcióit egyesíti. A Telekonferencia szolgáltatás olyan egyedi célokra is adaptálható, mint oktatás, belső egyeztetések és igazgatósági megbeszélések.
 
A szolgáltatás napi 24 órában egyszerűn elérhető bárhonnan a világon és nincs szükség előzetes foglalásra. Csak tárcsázza a behívószámot, adja meg a behívókódját és beszéljen a többiekkel telefonon.

 
További részletekért és cége igényeihez szabott árakért kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélmenedzserével, vagy írjon nekünk.