Virtuális Fax

Rendelje meg most!

814-4444

Következő generációs fax szolgáltatás

A fax még mindig a hivatalos dokumentumok cseréjének egy szokásos és megbízható módja sok vállalkozás számára. Ezek a vállalatok rugalmas, könnyen használható és költséghatékony fax megoldást igényelnek. A Virtuális Fax révén fax üzeneteket küldhet és fogadhat olyan könnyedén, mintha email üzenetet küldene vagy fogadna. Mind nagyvállalatok, mind kisvállalkozások számára a szolgáltatás egyszerűvé teszi a működést, integrálja a meglevő informatikai rendszerekkel, csökkenti a papírköltségeket és megszünteti a meglevő faxberendezések karbantartásának a költségeit.

Előnyök:

  • hatékony fax küldés – papír nélküli művelet karbantartási díj nélkül,
  • gyors és egyszerű szolgáltatás, védelem jogosulatlan használat ellen,
  • dokumentumkezelés – a fax üzenetek tárolása a fax szerveren, mindig elérhető megtekintés, újraküldés vagy nyomtatás céljára,
  • fax üzenetek küldése és fogadása bármely vállalati számítógépen,
  • megszakításmentes üzleti műveleteket biztosít,
  • a meglevő szolgáltatási számának problémamentes átvitele a GTS-hez,
  • rugalmas igazodás az Ön egyedi igényeihez,
  • folyamatos (24x7) teljes körű proaktív támogatás  hálózatfelügyeleti központokban (NOC).
Áttekintés Alkalmazások Specifikáció Díjszabás

A Virtuális Fax egyszerű, megbízható és költséghatékony fax feldolgozási megoldás bármely típusú vállalkozás számára.

Főbb elemei:

  • Dokumentum tárolás: A Virtuális Fax egy adattároló doboz, amelyet fax dokumentumok küldésére és fogadására lehet használni.  Egyetlen telefonszám jár hozzá.
  • Licenc opciók: Három licence opció áll rendelkezésre: egyfelhasználós, többfelhasználós vagy fax szkenner felhasználói hagyományos fax berendezéshez történő csatlakozásra.

 

Felhasználói felületek:  A Virtuális Fax minden típusú felhasználói felületet támogat, pl. e-mail, web felület vagy hagyományos fax berendezés.

Az üzleti minőségű fax megoldásunk egyesíti a szolgáltatási opciókat, fejlett funkciókat, digitális minőséget, a rugalmasságot, amellyel bármely telefonszámot kiválaszthat a számtartományából és a problémamentes számhordozhatóság teljes körű támogatását. Megszünteti a nagy mennyiségű nyomtatást és annak a kockázatát, hogy elvész egy fax üzenet, miközben időt és pénz spórol meg. A fax üzenetei elérhetőek bárhonnan a világon.
 
A szolgáltatás minden olyan fax felhasználó számára ajánlott, akinek hatékony és integrált megoldásra van szüksége fax üzenetek küldése és fogadása céljából. A fax megoldás közvetlenül vagy email kliensen keresztül működik. Nincs szüksége hagyományos fax készülékre; ha azonban azt kell használnia, használhatja a Fax Szkennelés opciót a faxtárának az elérésére a felhőben.


További részletekért és cége igényeihez szabott árakért kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélmenedzserével, vagy írjon nekünk.